Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Slutsåld
Peperone Padron - pimientos de Padrón - Chefs Market

Peperone Padron - pimientos de Padrón - Chefs Market

Produkten är utsåld.

SEK 30,00

Nu i vårt eget Chefs Seed Market sortiment.Tapaspaprika från nordvästra Spanien. Paprika Padrón eller Padrones som Plura säger kan du mycket väl ha ätit på en spansk tapasbar. De är ganska små och traditionellt steks de i olivolja och havssalt och serveras som tapas.

 

De kan vara ganska starka men detta varierar men man säger att var 10:e frukt är mycket stark. "Los pimientos de Padrón, unos pican y otros no" - Padrón paprikor, vissa är starka andra inte.

Artikelnr. GG9738

Dessa små paprikor Padrón kan du mycket väl ha ätit på en spansk tapasbar.

 

De är ganska små och traditionellt steks de i olivolja och havssalt och serveras som tapas. De kan vara ganska starka men detta varierar men man säger att var 10:e frukt är mycket stark. "Los pimientos de Padrón, unos pican y otros no" - Padrón paprikor, vissa är starka andra inte.

Odlingsanvisning:
Paprika tar lång tid på sig att utvecklas och man ska därför starta tidigt inomhus - redan från februari i små krukor med bra ekologisk såjord och man kan så nytt fram till maj. Sådjup cirka 1 cm. Plantorna omplanteras sedan i större krukor och plantera gärna om ett par gånger under växtperioden.

Efter omplantering ska plantorna ha massor av sol, värme och näring.

 

Ca. 15 fröer per förpackning.


 

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt