Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Rea Slutsåld
Chili Arancio di Stromboli

Chili Arancio di Stromboli

Produkten är utsåld.

SEK 31,50 SEK 42,00


Chili som har fått sitt namn efter vulkanen Stromboli. Chilisort döpt efter ön och vulkanen Stromboli i Tyrrhenska havet. Sorten är en lokal produktion. Chili Stromboli påminner om chili Etna i och med att frukterna växer uppåt och mognar i buntar högst upp på plantan. Detta gör att den är mycket vacker att odla i kruka. Plantan är mycket produktiv och producerar apelsinfärgade chilifrukter när de mognar.


Artikelnr. GLPE 97/110

CAPSICUM FRUTESCENS

Chilisort döpt efter ön och vulkanen Stromboli i Tyrrhenska havet. Fröerna är av lokal produktion.

Chili Stromboli påminner om vår chili Etna i och med att frukterna växer uppåt och mognar i buntar högst upp på plantan. Detta gör att den är mycket vacker att odla i kruka.

tromboli får i motsats till Etna apelsingula frukter och brukar därför benämnas som just Arancio di Stromboli. Medelstark chili.

Plantan är mycket produktiv och producerar apelsinfärgade chilifrukter när de mognar.  Mycket snygg i kruka med sina läckra apelsingula frukter och plantan pryder fönster och balkong. Även en varm och uteplats trivs chili på.

Tips! För mer kryddighet ska man inte vattna plantan dagen innan skörd.

Ca 25 st fröer per förpackning.


"Jag gillar Stromboli pga den ovanliga färgen. Mustiga, apelsingula små heta frukter. Plantan är en prydnad i sig i vilket fönster som helst."  Anna, Gourmetgarage


Såperiod:
Från februari till maj.

Förkultivering och omplantering i större kruka. 

Produktens taggar

Det finns inga taggar i registret.

Mina taggar

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt