Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Slutsåld
Rödbeta - Bietola da Orto Egitto Migliorata

Rödbeta - Bietola da Orto Egitto Migliorata

Produkten är utsåld.

SEK 29,00

Artikelnr. DBO 112/10
Mörkrött skal med ett lite ljusare fruktkött. En rödbeta som passar att ätas rå eller tillagad. Rödbetor pressade i en juice är både gott och nyttigt. Rödbetor för inläggning är ett måste och babyblad är jättegoda i sallader

Odla direkt på friland efter sista frostdatum i rader med 25 cm mellanrum och tunna ut till en planta per 8-10 cm. Det tar ca 60 dagar innan du kan skörda men du kan börja skörda när de är ca 5 cm i diameter. Se till att översta delen av rödbetan är täckt med jord, det gör att hela rödbetan får samma färg och samma struktur.

Så direkt på friland när jorden är tillräckligt uppvärmd. Gör i ordning jorden före sådd, ta bort sten och ogräs som kan skada utvecklingen.

Såperiod för rödbeta är mellan april-maj (10 grader)
Sådjup: 1 cm
Plantavstånd: 10 cm.

Denna underbara rotgrönsak kan så mycket mer än att bara läggas in. Rödbetsbladen går också att äta och på marknaderna i Italien kan du ofta köpa buntar av rödbetsblad separat, och späda blad används ofta i olika mixsallader.

Odla direkt på friland efter sista frostdatum i rader med 25 cm mellan och tunna ut till en planta per 8-10 cm. Det tar ca 60 dagar innan du kan skörda men du kan börja skörda när de är ca 5 cm i diameter. Se till att översta delen av rödbetan är täckt med jord, det gör att hela rödbetan får samma färg och samma struktur. Såperiod för rödbetan är mellan april-maj (10 grader), sådjup 1 cm och plantavstånd 10 cm.


Kunder som har köpt denna produkt har också köpt