Web
Analytics Made Easy - StatCounter

FRÖNYHETER 2019

SÅ FÖR FRAMTIDEN 

 

En köks- och örtagård med fokus på blommor och örter för bin, humlor och fjärilar är viktigare än någonsin! Därför har vi myntat begreppet Så för framtiden! men fokus på sorter för en bivänlig köksträdgård.

 

ORANGE ÄR ÅRETS FÄRG

 

Orange symboliserar lycka, solsken, entusiasm, kreativitet, beslutsamhet, framgång – precis som arbetet med en köksträdgård känns. Färgen orange är också associerad med hälsosam mat och välbefinnande – även det en symbol för en egen köksträdgård. Orange ger kulör till trädgården och humlor och bin älskar orange blommor

 

GRÖN MATKULTUR

Gourmetgarage Fröer & Köksträdgård har specialiserat sig på gamla kultursorter som ingår i Italiens (och även Frankrikes) matkultur. Italiens hållbara tomatsorter (piennolo- och vintertomater) introducerades av oss redan år 2004 och vi fortsätter våra upptäckter. Vi har även startat samarbete med en ny producent och kommer därför att kunna erbjuda helt nya men gamla sorter för våra kunder. För det finns väl inget tråkigare än när alla fröfirmor har samma sorter? Som vi brukar säga Var först med det senaste att odla med fröer från Gourmetgarage! 

 


{{amount}}
Här presenterar vi kommande nyheter!