Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Nyhet
Peperone Sorrentino Ibrido F.1

Peperone Sorrentino Ibrido F.1

SEK 69,00

En ny F.1 sort i Franchis proffsortiment I professionali (Alta Resa). Polpa sottile e croccante. Krispig mild paprika typisk för Sorrentohalvön i Kampanien och kan jämföras med ex. Friggitello och Friariello. Sorrentino-paprikan är en tidig sort som producerar söta milda frukter och är mer produktiv och resistent än andra sorter. Detta är som sagt en F.1 sort som normalt riktas till yrkesodlare men ta chansen att odla denna typiska paprika från Kampanien. Du blir inte besviken!

Frönyhet 2020.

Artikelnr. GLOP 97/155
st

Capsicum annuum L.

En ny F.1 sort i Franchis proffsortiment I professionali (Alta Resa)

Vi har inte så många hybrider i vårt sortiment eftersom de normalt riktar sig till yrkesodlade som kräver tåliga sorter. Men några intressanta har vi i vårt sortiment och i år har vi valt att ta in denna Sorrentino F.1 paprika.

 

Polpa sottile e croccante

Krispig mild paprika typisk för Sorrentohalvön i Kampanien och kan jämföras med ex. Friggitello och Friariello. Sorrentino-paprikan är en tidig sort som producerar söta milda frukter och är mer produktiv och resistent än andra sorter. Detta är som sagt en F.1 sort som normalt riktas till yrkesodlare men ta chansen att odla denna typiska paprika från Kampanien. Du blir inte besviken!

 

Varje förpackning innehåller 20 st obehandlade fröer

Frönyhet 2020.

 

Förkultivering från februari-maj, Omplantering i större krukor, Varm, varm växtplats utan risk för vind och regn och rusk. Denna sort är resistent mot de vanliga sjukdomar paprikaplantor kan drabbas av.

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt