Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Gröna blad och olivolja

skapad den

Vårens, sommarens och höstens salladsgrönsaker! Det är en sådan lycka att bara kunna gå ut och skörda gröna salladsblad en tidig morgon till frukostmackan, när lunchen snart är klar, till eftermiddagsfikat när vännerna är på väg eller till middagen på kvällen. 

När man arbetar med fröer som jag gör finns det hur många sorter att välja mellan som helst men de sallatssorter som jag väljer till vårt sortiment är sorter som inte finns i så många andra butiker, det är sorter som finns på Italienska jordbruksverkets lista över traditionella sorter, det är olika sorter som jag alltid odlat under årens lopp.

 

Jag odlar för det mesta sallat i pallkragar eller stora baljor och krukor. Jag tycker det är enklare så. Jag försöker baljor nära dörren så att jag bara snabbt kan gå ut och skörda färska blad.

 

Anna Åkerman

Gourmetgarage Fröer & Köksträdgård

 

 

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar